15 september 2020

Bedre i foten og jobbsøk

Jennifer er hjemme idag da hun er litt snørrete og forkjøla, men hun er jo i fin form ellers og ville egentlig gå i barnehagen. Men men, som det er idag med virus og alt så fant vi ut at det er bedre å ha henne hjemme så hun kan bli bra, for så å bli forkjøla igjen når hun kommer tilbake til barnehagen. Forkjølelsen går jo på rundgang.

Er ganske øm i hendene og håndleddene etter å ha brukt krykkene ute igår. Men foten føles grei nok den, men den begynner jo å bli mer og mer blå etter hvert som den blir bedre.

Nå begynner det å bli høst ute og det er kaldt og, men er jo så fint med alle høstfarger som kommer frem. Eneste jeg ikke lengter til er vinteren. Håper bare den blir kortere enn sist vinter. 
Søker jobber hver dag. 2 idag faktisk. Vanskelig å få noe nå da det er så mange arbeidsledige og permitterte etter at landet stengte. Er nesten så man ser seg rundt på andre plasser i landet etter jobb. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...