08 juni 2020

Jennifer har blitt 5 år allerede

Ja, tenk som tiden flyr avgårde. På torsdagen den 4 juni var Jennifer 5 år. Tenk, hele 5 år har gått så alt for fort. Hun blir bare større og større, og mer og mer bestemt. Ei frøken som vet hva hun vil. Ett lite kort år igjen i barnehage før hun skal begynne på skolen. Etter sommeren skal hun opp i førskolegruppen i barnehagen. Det blir spennende.
Skolene og barnehagene har åpnet opp nå, med større barnegrupper. De slipper og forholde seg til den 1 meters regelen som ellers gjelder. De får leke med hvem de vil nå.

Guttene liker seg på skolen, selv om de syntes det var godt med hjemmeskole. De har jo hatt mye uteskole og det liker de jo. I kveld er det karatetrening og da skal vi kjøpe til hansker og leggbeskyttelse, noe de må ha når de skal oppgradere belte. Men det utstyret trenges ikke å byttes på noen år da.

Blir nok litt lek for Jennifer i Generalhagen under tiden at guttene er på trening. Har jo blitt så fint der. Spennende å se om det er mye folk der da det skal være demonstrasjon mot rasisme der der i den tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...