21 maj 2013

Underbar pingst

Ja, vi har varit ute nästan hela dagarna under pingsthelgen då vädret varit underbart. Sol och sommar har vi haft :-).

Nationaldagen var den varmaste dagen vi haft....Över 20 grader. Barnen var uppe 04:30 den dagen och var redo att börja fira......Vi gick i paraden och sen så var det så otroligt mycket folk på stan så vi åkte hem till mamma och käkade lite mat innan vi åkte hem och fortsatte vara ute med barnen. Saknar nationaldagsfirandet i Göteborg faktiskt. Mycket bättre där.

På lördag åkte vi ut före 8 till barnens dagis så de skulle få leka lite, då hade de varit uppe så länge. Så åkte vi hem till min mamma på förmiddagsfika innan vi testade ett annat dagis som vi ej testat förr. Där var det hur bra som helst.

På söndag så gick upp till ett dagis som ligger upp i gatan här, men det blåste så kalt så där blev vi inte långvariga. Gick istället hem och tog bilen och åkte till samma dagis som vi var på dagen innan. Ringde en kompis så hon kom dit med sin lille pojk.

I går var det annadag pingst och här i Norge är det ju röd dag så allt var ju stängt. Vi åkte tillbaka till det samma dagiset med kompisen och hennes pojk. Hon hade med sig några kompisar och deras lille son. Sen så åkte vi till min mamma och där bestämdes det att vi skulle grilla med en syssling till mig och hennes två pojkar. Så vi drog åter igen tillbaka till det dagiset och stannade där några timmar innan vi åkte hem för att lägga barnen.

Medan vi var vid dagiset så kom en som jobbade där och då var jag tvungen att fråga angående alla uteleksaker för det var ju öppet in till dem. Han sade att man fick låna det för de räknade ju med att man ställde tillbaka dem sen.........Så dit kommer vi åka fler gånger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...