15 maj 2013

Föräldrasamtal

Ja, idag har vi varit på samtal för William....Det var bara possitivt. Dock pratar han lite dåligt. Men det är ju inget vi inte redan visste.....Men vi fick reda på att han tillhör den lugna typen av barn på dagis. Inget väsen. Han har kompisar och leker jättebra med en tjej som han inte pratar om hemma......Annars så är det en kille som är från polen som inte pratar norska. William leker jättemycket med honom. De förstår varandra jättebra :-).

Nu är det bara 2 dagar till nationaldagsfirandet :-). Barnen är väldigt upptagna på att gå i parad och få ha sina flaggor och ny skor (blinkande gympadojor).

Undrar när barnen ska sova en hel natt......De vaknar flera gånger. Vi bär in dem i sina sängar när de kommer till oss. Men till slut så orkar vi inte så de får ligga mellan oss. Då sover som oftast William bra, men Vincent vaknar flera gånger och sparkar och slår. Tror det blir trångt för honom. Det är ju trots allt bara en 150 säng vi har. Inte så bred när man ska ligga två vuxna och 2 barn där.

Nattskräcken hos William är borta för tillfället :-).

Fick köpt ny bassäng till barnen igår, så nu kan de få bada här hemma....Eller i alla fall sitta och leka i vattnet :-). Perfekt när de är trötta och inget annat passar :-).

I söndags var det ju helt underbart väder här. Rena sommaren. Tror vi hade det varmare då än vi hade på hela sommaren förra året :-P.
Idag är det grått och lite regn, men ändå mellan 8-9 grader.
I morgon kommer finvädret.....Det ska vara fint hela helgen. De säger ju att det ska bli uppåt en 20 grader på fredag :-). Hoppas hoppas :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...