23 april 2013

Tisdag

Idag har vi haft en städdag här hemma, får passa på medan barnen är på dagis. Är så mycket lättare att få något gjort då.

Skapligt väder är det idag med. Har varit plusgrader nu i en veckas tid, och all snön som vi hade är snart borta. Den har försvunnit otroligt fort iår. Ingen is och inget slask har det varit heller. Och jag trodde ju att det skulle svämma över när det smälter så fort, men inte det heller. Bara på några enstaka ställen är det vattenansamling.

Barnen är så roliga. De brukar säga vilka av personalen på dagis som de tycker om, men även vilka de älskar. Jag älskar........Brukar de säga :-). Det känns ju så underbart att veta att de tycker så mycket om de som jobbar där :-).

I lördags var vi och firade min pappa på hans 71 års dag. Det var trevligt. William var så trött så han åt inga kakor när vi satt oss till bordet. Men så var det ju ingen gräddtårta där heller ;-P. Men så gick han ner på golvet för att leka med Vincent och då piggnade han till lite. Trodde definitivt att han skulle somna i bilen när vi åkte hem, men det gjorde han dock inte. Barnen var vakna till 21 då jag gick ner med dem och fick bytt på dem och borstad tänderna på dem. Då somnade de fort.

Mycket våta kläder har barnen med sig hem när vi hämtar dem på dagis. Känns som ett evigt tvättande och torkande av regnkläder och gummistövlar just nu.....Men men, det ska väl vara så och det är ju gott att de är så mycket ute på dagis med. De älskar ju att vara ute. Tog hem vinteroverallerna från dagis igår. Så nu är allt av vinterkläder tvättade och de sista hänger på tork och ska läggas bort efteråt. Har sorterat ut och med allt av regnkläder vi har fått till killarna så har vi 3 påsar med str 104....Vilket borde passe Vincent antingen nästa eller näst nästa år. Annars så är det 2 påsar med vinterkläder i str 98 med.....Det i str 92 ger vi bort. Blir ju hur mycket som helst ju. Är mer på ingång med......:-). Gott att kunna ärva. Det är ju jättefina kläder ju. Har ett par overraller i str 110 med som William kan ha nästa år. Om han inte växer allt för mycket under sommaren.

Får se om vi får råd att ta en sväng till Sverige till sommaren för att hälsa på alla där nere. Hade varit så roligt. Men i och med att avgassystemet pajade på bilen så måste det fixas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...