04 april 2013

Allt för sällan...

Jag vet att jag är värdelös på bloggandet nu för tiden. Måste försöka skärpa till mig nu.

Påsken är över och nu inväntar vi bara våren. Känns dock väldigt långt borta då vi har hur mycket snö som helst. Vallarna är högre än mig. Just nu skiner solen och den värmer lite, men det är ju bara frågan om när det börjar snöa igen. De har ju sagt att det ska komma mer, det ska bara bli mer uppehåll mellan snöbygarna.

Barnen är på dagis vilket de som sagt älskar. Det blev inte något byte av avdelning för Vincent. Det ringde de tisdagen före påsk för att tala om. Nu måste han vänta tills efter sommaren innan han får byta. Men han är ju trygg på personalen där han går nu. Är ju visserligen underbar personal på hela dagiset :-).

Vi har nu 2 dagar varit ute med barnen på eftermiddagen efter middagen. De älskar ju att vara ute och när vi sitter och äter middag så kommer det alltid.....Ut og leke snyen....Då är det bara att pälsa på sig och barnen och gå ut. Är ju härligt att vara ute med dem. Igår var vi ute i 2 timmar. Så kom vi in och fick i dem lite kvällsmat innan de skulle borsta tänderna och få lägga sig. Men ni kan tro de somnade fort :-).
Om vädret håller i sig resten av dagen så blir det nog säkerligen utgång i dag med.

Väntar fortfarande på tid till Vincents tvåårskontroll :-P. De är snabba här i stan.....Men en som jag jobbar med har en dotter som är en vecka äldre än Vincent. Hon hade ringt och kollat upp det och fick reda på att det blir efter påsk. Barnen är ju nästan 2,5 år då......Lite fel att kalla det 2 årskontroll kan jag tycka. Ja ja, det blir nog bra i alla fall. Han pratar för fullt och det är inga problem att förstå honom. Han är duktig på bokstäver och färger. Kan räkna till 10.

Idag tvättas det för fullt med.....Mycket tvätt blir det. Lättare att ta när barnen är på dagis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...