16 mars 2013

Feberfritt

Ja, idag har William varit helt feberfri :-). Underbart. Vincent har hosta, men annars så är han pigg och sig själv.

Här har vi fått mycket snö. I söndags så hade det kommit så mycket så det nådde upp till mina knän :-). Inte kul, vi hade tänkt åka en sväng men var ju helt insnöade då kommunen inte hade plogat vägen. De kom inte förrän vid 14-tiden och fixade det. Då  hade vi ju bestämt med en granne att jag skulle göra våfflor och bjutt in henne. Sen så känner hon som bor längst ut i huset här en som har möjligheten att från sitt jobb få låna en jättestor traktor som han kom med och skottade utanför dörren här :-). Det var ju helt underbart :-).

Barnen gick ju på dagis i måndags och i tisdags så var vi tvungen att hämta hem barnen då de hade spytt....
Barnen har nu varit hemma resten av veckan då William vaknade natt till torsdag med jättehög feber och yrade.....Tur att det har kommit paracetamol (alvedon) sug/tuggtabletter med banansmak till barn. Har varit näst intill omöjligt att få i honom det innan. Men detta funka hur fint som helst :-).

På måndag är det dagis igen för honom. Har tre kusiner som inom en månad har fått barn. En kusin fick en dotter och två andra blev pappor till var sin pojke. Grattis till Nina, Even och Robin.
Sen så fick en kompis en pojk i natt. Stort grattis till de lyckliga föräldrarna Jamie och Alfred :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...