20 februari 2013

Nattskräcken fortsätter

Ja, nu är det 3 nätter som William vaknat och skrikit och varit helt okontaktbar.......Han skriker Nej hela tiden......Inatt var det 3 gånger.....Ganska hemskt att inte få kontakt med honom. Läste ju om det igår på nätet och det måste ju vara det. Det kan ju bara vara det. Undrar om det har med nappslutet att göra.....Det är ju visserligen något som kommer när hjärnan utvecklas och när barnet växer. Mest vanligt hos pojkar. Det kan till och med komma tillbaka när barnet blivit vuxet.....

Ja ja, igår ringde de från dagis och sade att Vincent var dålig i magen. De hade bytat två blöjor på 15 minuter....Det var bara att åka och hämta honom. Så idag har vi haft William hemma med då han är så förkyld. Vincent var lös i magen i morse, men se så blev det bättre utpå förmiddagen. Inget nu i eftermiddag och kväll.
De har inte sovit idag....William är ju inte ovanligt att han inte sover på dagtid, men Vincent brukar sova....Fast nu börjar han ju bli stor kille så frågan är hur länge han kommer fortsätta sova på dagtid.

Ikväll är det ju IDOL och Unge mödre Norge som gäller :-).

Fint väder har det varit.

Barnen sover gott....Otroligt vad lätt det har gått med nappslutet :-). Hade jag vetat att det skulle bli så lätt så hade vi ju gjort något med det tidigare.....;-).
De har nästan inte frågat något efter nappen och tror nästan de glömt den.....Idag har de inte frågat något alls...:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...