24 februari 2013

Helgen över

I morgon är det måndag och starten på en ny vecka. Återstår att se vad den har att bjuda på.

Denna helgen har regnat bort och det är isgata ute. Har därför inte kunnat varit ute med barnen....Tråkigt det.

Det är ju så typiskt. Det är fint väder under veckorna när barnen är på dagis och helgerna när vi kan hitta på något då är det skitväder....Men vi vet ju att de är mycket ute på dagis. Och Williams kläder var genomvåta när vi hämtade barnen i fredags :-).....Bara att ta hem och tvätta och torka.
Nu hoppas jag att det fortsätter regna så snön och isen försvinner och våren kommer. Men mars är ju snömånaden här uppe, så det återstår att se. Hörde att det ska regna hela nästa vecka. Huvudvägarna är fri från is och snö nu :-). Men det är de här småvägarna som är hala och livsfarliga att gå på.

Efter påsk ska Vincent byta avdelning på dagis. Tidigare än väntat då vi ju visste att han med största säkerhet skulle byta efter sommaren, men nu blir det alla redan efter påsk. Visserligen är han en av de största inne på avdelningen där han går nu, men det är ju många som jag trodde skulle få byta före honom. Men mig gör det inget.....Det blir ju så mycket lättare då han kommer gå vägg i vägg med William. Blir så mycket lättare vid lämning och hämtning. De vänjer honom på dagis så vi slipper tänka på ny inskolning. De är mycket och ofta med honom där för att hälsa på. De sköter allt det där själva :-). Frågan är ju bara hur han reagerar när vi ska börja lämna honom där. Är ju ungefär en månad dit nu och det går ju fort.

Vet inte hur det blir med jobb nästa vecka för min del. Men de ringer säkert mycket från Manpower eller från dagiset där jag har varit och jobbat mycket.
Jag stortrivs ju där....:-). Men det har ni nog fått med er redan.

Henrik påbörjar sin sista praktikvecka i morgon. Otroligt vad fort det har gått.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...