11 februari 2013

Byte av avdelning

Ja, det fick vi reda på när vi hämtade barnen på dagis idag att Vincent kommer byta avd. på dagis. Han skal börja med lite större barn nu. Han är ju bland de största där han går nu. Jag hade ju räknat med att han kom till att byta efter sommaren. Men nu verkar det som det kommer bli före sommaren istället. Kanske till och med i april redan :-). Det är han och ett annat av barnen på hans avd. som kommer byta tidigare.
Han kommer då gå på samma sida som William. Men vet inte vilken av de tre avd han kommer hamna på.
Hade ju varit lite kul om det blev samma.....Men men, hamnar de på samma sida så blir det ju lättare att lämna dem. Inte för att det är direkt svårt nu, men det kommer ju gå fortare:-).

Blev jobb tidigare idag då en var sjuk. 10:30 istället för 13.....Men det gör ju inget. Och kanske blir det jobb i morgon med, får reda på det i morgon bitti.

William somnade direkt efter middagen idag....Stackarn var trött. Han sov medan jag bytte på honom trots att han bajsat så sov han när jag tvättade honom. De är för härliga.....Sen så bar jag ner honom och gick ner med Vincent och han somnade fort i kväll han med:-).

Har varit underbart väder idag :-). Barnen hade varit ute mycket idag på dagis.

Nu är det farmen på tv 4. Tittar på det i väntan på att Familjen Annorlunda ska börja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...