11 januari 2013

Ytterligare en vecka har gått

Ja, nu är denna veckan över och febern har försvunnit med den. Visserligen är ju helgen kvar av veckan, men idag har barnen varit på dagis och är lediga i morgon, så det är helg nu..
Barnen hade jätteroligt på dagis, de var ute nästan hela dagen. William hade precis gått in när vi hämtade honom vid 14 tiden. Vincent var inne då men de hade också varit ute mycket.

I morgon ska det vara fackeltåg i centrum för de flyktningbarnen som varit i landet länge men som fortfarande inte vet om de får stanna eller inte....Vet inte om vi drar dit. Hade varit lite trevligt att ta med barnen på det. Blir ju lite underhållning också.

På söndag är det nyårsfest på dagis för Williams avd. Det ska bli kul att träffa de andra föräldrarna annat än när man hämtar och lämnar barnen. Kanske kan lära känna föräldrarna till Williams kompisar. Det är ju speciellt 3 stycken han pratar mycket om.

Kommer av mig lite med skrivandet då det är IDOL på tv:n. Blir mer bloggande senare i kväll eller i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...