15 januari 2013

Sjuka barn igen

Ja, då har återigen sjukdomen kommit in i huset. William är förkyld, hängig och trött. Han har feber med. Vincent har börjat få röda och rinniga ögon, så jag har börjat tvätta med koksaltlösning för att förhoppningvis slippa för mycket var i ögonen ifall det skulle visa sig vara ögoninflammation. Det är ju helt ofarligt att använda....Dessutom så gör jag det ju hemma....1 liter vatten och 1 tsk salt. Billigt och fungerande :-).

Tråkigt att de ska bli sjuka nu igen när de precis varit sjuka, men det går ju runt hela tiden och nu när de börjat dagis igen så var det väl bara väntat. Så länge vi slipper spyan så ska jag vara glad.

Jag ska jobba torsdag och fredag. Kul det :-). På måndag ska William till tandläkaren och Henrik börjar kursen :-). Hoppas han inte blir dålig. han börjar känna sig lite kass, men vi kan ju hoppas han klarar sig.

Får se hur barnen mår i morgon. Hoppas de är bättre. På fredag ska det vara solfest på dagis, hade ju varit kul om de fick vara med på det.
Vincent fick se en räv på dagis igår. De var ute och då gick det en räv utanför staketet.

Ser på ett inredningsprogram nu....Blir så sugen på att måla om och få gjort lite saker här hemma. Men det får vänta. Man får ju så mycket olika ideer på hur man kan göra.

Brukar även titta på Art Atack på Disney Junior. Tycker det är ett bra program, får så många ideer på vad man kan göra med barnen :-). Är så mycket man vill göra med dem. Man vill vara så kreativ, men är ju tom för ideer själv....;-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...