05 januari 2013

Feber i huset igen

Denna gången är det Williams tur....Inte kul, men vad ska man göra, kan ju inte vänta sig att han skulle klara sig ifrån viruset. Han hade dock inte lika hög feber som det Vincent haft och vi kan ju hoppas att han sover av sig den. Men det återstår att se.

Vincent är i fin form. Eller ja, man ser ju på honom att han inte är helt hundra efter viruset, men han äter bättre och bättre och dricker mer och mer och det är ju bra det :-). Så det blir nog dagis för honom i alla fall på måndag. Får se hur det är med William.

I morgon är det julfest som vi hade tänkt oss på. Ska även till mina föräldrar och äta middag om William är i form. Nästa söndag är det nyårsfest på dagiset för Williams avdelning :-). Har sagt att vi kommer, så nu hoppas jag att han är frisk till dess.

Vi lyckades raka av håret på barnen igår :-). Mycket lirkande var det innan de vågade sig på det. Men så fick de ju ett bad efteråt och en glass efter kvällsmaten. Lite konstigt att se dem utan hår igen, men gott för dem eftersom de hatar att tvätta håret. Och när luggen hänger ner i ögonen på dem så är det inte kul.
Tur att det växer ut igen, men det återstår att se om det blir några lockar då.

William vaknade nu och det verkar inte vara någon större feber på honom.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...