28 januari 2013

Blåsigt och kallt ute

Ja, som rubriken säger så är det som sagt väldigt kallt ute, det blåser och snön som ligger på backen blåser runt.
Helgen har dock vart undebar trotts lite trotsiga barn.......Vädret har varit fint och vi har varit ute mycket. I lördags var det lite halvkallt och blåste lite, men vi gick ändå ut med barnen eftersom de var så jobbiga och det var ju en del snö ute så de kunde få lekt av sig lite och åkt lite pulka.....Var ute i över 2 timmar.
Igår var vi ute 2 gånger. Först på förmiddagen och sen på eftermiddagen :-). Det var underbart väder, inte allt för kallt. -5 grader och vindstilla.......Blev lite kyligare på efterimiddagen när vi var ute, men var ändå ute i nära 2 timmar då med......
Barnen somnade gott igår kväll. Det gör sig att de får vara ute mycket. Trötta barn får man då som somnar fort.

Idag är barnen på dagis igen och Henrik på kurs. Själv så har jag inte hört något om jobb, men räknar med att de ringer när det behövs folk.

Ikväll börjar ju Familjen Annorlunda igen på TV4......Det måste man ju se :-) Kul. Gillar att se hur de får det att gå ihop med aktiviteter och annat med så många barn i hemmet :-).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...