09 januari 2013

Bättre idag

Ja, ingen hög feber på William idag :-). Ej överstigit 38 grader :-). Underbart. Åkte till trotts för detta till läkaren för att kolla sänkan. 91 låg den på. Men då jag berättade om Vincent så blev läkaren ganska lugn och sade att det nog med största säkerhet är samma virus som William fått och vi kunde åka hem och ta det lugnt. Blir han sämre så ska vi ju åka in, men eftersom han dricker mycket och äter lite så borde han ju bli bättre. Ja ja, vi har nog ändå tänkt att åka tillbaka till läkaren på fredag för att kolla sänkan. Bara för att se så den har sjunkit lite.

I morgon blir det dagis för Vincent :-), som han längtar och tjatar om vissa av fröknarna. Blir kul för honom :-). William får nog stanna hemma denna veckan innan det är dags för dagis på måndag. Ja, så får vi ju hoppas han är frisk till söndag så vi kan gå på nyårsfesten. Men som det har varit idag så borde det nog gå bra.

Idag fick Henrik papper om att han fått kommit med på en kurs genom AF....Eller NAV som det heter här. Det är samma kurs som jag gick, Dagis/Fritids assistent. Blir nog kul för honom. Jag tyckte det var jättekul att gå den. Och sen när han ska ut i praktik så kan han ju vara på fritids. Han passar ju jättebra att jobba med lite större barn :-). Så i morgon ska vi åka och lämna in papper på NAV om att han tackar ja till platsen :-).

Igår snöade det här, typiskt att barnen eller ja, en av killarna är sjuka så vi inte kommer oss ut. Idag har det småregnat lite, så det kommer väl snart bli jättehalt ute igen. Och det blir väl lagom tills barnen är friska igen...
Ja, nu går vi i alla fall mot ljusare dagar och det är väl inte allt för många dagarna kvar tills vi återser solen nu efter snart 2 månaders mörker. Det har ju varit mörkare än vanligt då det inte varit någon direkt snö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...