06 december 2012

Torsdag

Ja, en dag igen att jobba denna veckan. Hur kul som helst.
Barnen älskar att vara på dagis :-). Ikväll när jag frågade vem barnen ska leka med på dagis i morgon så sade William att han skulle leka med en kille som heter Tobias och Vincent han ska leka med fröknarna sade han :-).

Tittar på Hemliga Miljonären England nu. Helt otroligt att det finns så mycket fattigdom i England. Ungdomar som inte har något, vissa har ju inte ens en familj. Vad hemskt. Blir ju helt rörd när man ser hur många som gör saker för ungdomarna utan att vänta sig något tillbaka. Och när man ser hur tacksamma ungdomarna är så kan man ju undra varför ingen har tagit sig tid till dem tidigare. Innan de blir utstötta ur samhället.

I morgon jobbar jag till 16:00 så det blir länge för barnen på dagis. Vincent sov gott i vagnen idag och höll värmen bra i sin nya påse :-).

Såg nyss en dålig reklam som gör en ganska irriterad....Där sitter tomten och gör reklam för UNICEF...Han sitter då och säger att han inte gör fattiga länder och de gåvokorten som de har där man skänker medicin till fattiga länder. Det är nog den värsta reklam som UNICEF haft någonsin.

På lördag ska vi på kalas till en grannpojke som har fyllt 6 år:-) Det blir nog kul. William tycker mycket om att leka med honom:-). Sen är det ju kul att vi som grannar kan ha bra kontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...