20 december 2012

Jobbintervju!

Ja, idag har jag varit på intervju på ett dagis jag har jobbat lite på som vikarie.....Av 21 sökande tog de inn 4 på intervju. Och jag var en av de 4 :-).
De ska gå igenom söknaderna i morgon då det är uppstart den 2 januari.
Spännande att se hur det går:-).....Håll tummarna för mig nu.

I morgon är sista dagen på dagis för William och Vincent i år. Sen så börjar de inte förrän den 2 januari igen. Långledigt :-). Kommer nog kännas konstigt för dem när de är vana att gå där nu och de vill ju så gärna dit....Får se över nyår hur det blir för dem att komma tillbaka dit igen.

Dröjer nog inte så länge innan vi hämtar hem barnen nu....Hoppas det kommer lite snö nu så vi kan vara ute under deras ledighet. Nu är det ju så halt så det är ju inte roligt, vare sig för dem eller för oss.

På lördag åker Richard hem till Sverige igen...Tråkigt. Kommer bli tomt här utan honom och vi kommer sakna honom mycket.


2 kommentarer:

  1. Håller tummarna!
    Våra gossar går i morn mellan 6.15-12 sedan börjar dem igen 7 jan,,, ska bli gott med ledighet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar för det:-)
      Vet inte hur länge William och Vincent ska gå i morgon....Men vi lämnar nog mellan 8 och 8:30 och sen hämtar vi i alla fall inte före 13 då Vincent sover mellan 12 och 13. De ska ha jullunch där i morgon för barnen.....Blir nog kul för dem:-). Öppnar de dagis så tidigt? Här öppnar de 07:15

      Radera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...