29 december 2012

Feber i hus...

Ja, Vincent fick ju feber igår kväll och han var hur varm som helst inatt. Hade även hög feber i morse, fick då en alvedon och blev lite bättre, men sen efter att ha sprungit runt lite så somnade han på soffan och var hur varm som helst när han vaknade. Ringde då vårdcentralen för att fråga om jag kunde ge honom mer då det inte gått 6 timmar. De sade att det inte var någon fara så länge det inte var för ofta.....Så jag gav honom en tablett. Han piggnade till inom en timmes tid :-). Tog en stund så åt han några mariekex, sen så gick det ytterligare en stund så ville han ha bröd....Och det fick han också. Han åt hela 2 smörgåsar :-) Jippi. Fick då massor av energi och piggnade till och sprang runt med William och busade:-) Han var sig själv. Var lite varm då de lade sig, men inte så varm att jag tyckte han behövde någon alvedon....:-). Vill helst inte hålla på med alvedon, men när de har över 40 graders feber så måste man ju.

Hoppas dock han är bättre i morgon. Fortfarande inga nappar :-). Natt 4 utan nu:-). De somnade utan några problem ikväll. Vincent somnade på 5 röda medans William tog det några minuter ekstra. Sjöng 2 sånger för honom så sov han med när jag låg bredvid honom i sängen. Hoppas natten blir lite bättre. Mycket vaken inatt då Vincent hade så hög feber. Han drack ju så mycket vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...