01 december 2012

1 december...

Ja, idag är det lördag och första luckan i adventskalendern har öppnats.....Killarna tyckte det var lite snålt med bara en liten chokladbit som de fick i kalendern. Tur då att vi har 2 till dom var så de fick en i morse och en nu i kväll......Sen så var vi ju och tittade på när de tände en julgran vid ett köpcentrum här i närheten och då fick de träffa tomten....:-) Gick bättre än väntat:-). Trodde Vincent i alla fall skulle bli rädd, men icke då. Lite blyg som alltid inför främmande människor, men inte värre. De fick en godispåse var....Det var populärt.
Men fy, det var kallt. 10 minus och barnens vantar ligger kvar på dagis. Brukar ta de med hem. Men det blev ju så sent igår innan de blev hämtade så de blev kvarglömda.

Ja ja, tur det inte tog så lång tid där innan tomten kom.

Barnen somnade när vi åkte hem, William vaknade dock när Henrik tog av honom kläderna och ville inte somna om igen. Vincent sov dock en timme ungefär. Elise och Joakim kom och hälsade på, kul för barnen :-). Och det är ju alltid kul med besök.

Barnen var så trötta så de somnade fort ikväll. Gick ner och bytte på dem och borstade tänderna på dem och 15 minuter senare så sov båda två:-). Så nu hoppas jag William sover lite längre än 4 i morgon.......Hoppas han sover till 6 i alla fall, då blir det ju sovmorgon ju ;-).

Får se vad morgondagen bjuder på......

Sitter här själv och tittar på Körslaget på norsk tv medan barnen sover. Henrik och Richard åkte på en fest hemma hos några vänner.....Kul för Richard att komma ut lite då han sitter här hemma och inte känner någon här uppe.....Kanske han kan få sig någon kompis här med.

På måndag kommer dagisbilderna till dagis :-) Hur kul som helst att se dem:-). Spännande att se då vi valde syskonbild. Alltid lättare att ta en bra porträttbild själv än syskonbild. De vill ju aldrig vara still samtidigt.....

Ska inte jobba förrän tisdag, om de inte ringer från Manpower då.....Mycket möjligt att de gör det då det fattas många vikarier till dagis.....Och jag ska tacka ja.....Det ligger en tjänst ute på nätet där de söker en fast person till det dagiset där jag har varit vikarie. Funderar sända in en söknad på den trots att de sökte efter utbildade förskolelärare....Det kan ju vara ett pluss att jag har varit där och både de vuxna och barnen känner mig. Får se hur jag gör......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...