30 november 2012

Helg

Ja, nu när man jobbar så är det ju roligare att få helg :-). I morgon ska vi och titta på när de tänder julgranen vid ett köpcentrum här i närheten. Kul för barnen. William somnade i bilen på vägen hem och han sover nu....Var bara att klä av honom lite och lägga honom i sängen.....Och han orkade inte ens bry sig om napparna, så de gav jag honom inte.....:-).
Vi hade ju tänkt åka idag till centrum för att titta när stora granen tändes där. Men eftersom William somnade i bilen så blev det inte av....Och sen så blåste det kallt.

Ja ja, dagen på jobbet var underbart bra. Härliga ungar :-) och härlig personal :-)....

Vi hämtade barnen efter att jag jobbat idag. Så klockan blev ju ganska sent och de var ju nästan de enda som var kvar på dagis. Det var en tjej till på Williams avd som blev hämtad samtidigt.....Så det blev sent för personalen där. Men när jag jobbade till 16 så hade vi ju ingen möjlighet att hämta tidigare.

Vincent somnade vid 19:40 ikväll.....Båda sover så gott nu:-) Underbara barn....Hade dock varit kul om vi fått lite mer tid med dem innan de somnade, men vad gör man när de är trötta eller sover......Får ta igen det i morgon och söndag.

Idag var det taco till middag här......Det var gott..Länge sedan sist nu.
Tittar på Norske Talenter....Helt otroligt. En 11 årig tjej som sjöng Celine Dions låt My Heart Will Go On.....Hur bra som helst....Men i år är ju alla bra....Så vem som helst kan ju vinna.....Många grymma barn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...