27 november 2012

Föräldrasamtal

Ja, igår var vi på föräldrasamtal för Vincent. Bara positivt att höra där:-). Han har ju blivit så bra att prata. Har faktiskt gått om William i talet då han uttalar orden bättre.
Han är väldigt duktig motoriskt, både när det gäller finmotorik och grovmotorik. Älskar att sitta vid bordet och pyssla:-). Om de är ute och promenerar så är han väldigt duktig, sade hon. Om han ramlar så reser han sig upp och fortsätter gå utan något gnäll.

Han är väldigt omtänksam, speciellt mot de som är mindre. Han har tagit på sig uppgiften att skydda en tjej som är mindre än honom. Ifall någon av de andra barnen är vid henne och är lite elaka, så är han där och säger till dem med en gång:-). Gott att höra att han är så snäll :-).

Han brukar säga, när vi frågar vem han ska leka med, att han ska leka med Emma......En tjej inne på hans avd. Leka Emma, säger han.


Med William går det också bättre på dagis. Han pratar ju mer och mer, men då han har lite bråttom att få fram orden så uttalar han de inte helt. Han stammar dock inte utan det är bara lite svårt att förstå vad han menar ibland.

Nu ringde de från Manpower och frågade om jag kan jobba på fredag :-)....Och självklart kan jag det. Från 08:30 - 16:30 blir det.....Det fanns även möjlighet att få jobba där mer, då det eventuellt skulle bli en sjukskrivning nästa vecka:-)......Underbart, verkar som det löser sig för mig nu:-).
Nu måste jag bara hitta vägen dit ju:-)......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...