20 november 2012

2 år igår!!!!

Ja, tänk att lille Vincent var 2 år igår....Tiden går allt för fort och vi undrar vart tiden tar vägen. Känns som man inte hinner med allt som man skulle vilja göra.

Vincent Alexander var 3445 gram och 51 cm lång när han föddes kl 02:17 efter att jag var tvungen att åka ambulans in till förlossningen. Det var snö och halt och hade jag inte åkt ambulans in så hade han varit född i bilen......Han hade bråttom ut. Det tog ju inte ens 3 timmar från det började till han var ute:-).

Vincent hade en underbar dag på dagis igår:-) Han hade haft på sig en kungakrona och satt där som en kung vid änden av bordet när de sjöng och åt. Det var glass och levande ljus:-).

Det var även fotografering på dagis. Så nu är det bara att vänta till den 3 december innan vi får se bilderna :-) Nyfiken är jag:-). Syskonbild tog vi. Hon som var med dem där sade att det var svårt att få båda två att le samtidigt:-). Så frågan är ju hur bilderna blir:-). Men hon är ju en duktig fotograf som använt såpbubblor och annat för att få barnen nöjda:-). Hon var ju även och fotograferade på dagiset där jag hade praktik......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...