11 september 2012

Varm höstdag

Ja, idag har det varit 15 grader varmt:-) Underbart. William var ute när vi hämtade barnen på dagis. Men det passar ju honom ypperligt då han älskar att vara ute:-).
Vincent var inne, men det var lite kort på personal så då går de gärna inte ut med barnen då uteområdet är så stort som det är. Men de hade ju varit ute på förmiddagen.

Mössan som William hade kastat av sig igår hade de hittat idag. Utanför staketet....hehe....Ja, ja, måste väl ta med den hem i morgon och få den tvättat. Ska köpa nya mössor till William så ska vi ta hem de mössorna och ha dem här hemma istället.

Henrik har sökt 3 jobb idag. Två möbelaffärer och ett lagerjobb. Fast på lagret chansade han bara och åkte ner och pratade med chefen där. Där hade de inte behov just nu, det var redan två som stod på väntelistan där. Men han sade att han skulle ha honom i åtanke.
Den ene möbelbutiken där sökte de någon på 50% och den andra som han ringde där sista ansökningsdagen visserligen gick ut den 7:e fick han komma på intervju direkt och sen hem och skicka in en söknad. De höll på med intervjuer nu:-). Får hålla tummarna att han kan få något där för det var på 80 % med chans på mer.

Nu räknar jag ner tills måndagen då jag ska börja på kurs:-). Gott att komma igång med något då barnen går på dagis.

Idag åkte vi hem till mina föräldrar när vi hämtat barnen. Där åt vi middag med. Trodde William skulle somna i bilen på vägen hem, men det gjorde han inte. Men båda två somnade före 20:00. Perfekt tid tycker jag.

I morgon ska de till dagis igen:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...