12 september 2012

Föräldramöte

Ja, ikväll har vi varit på föräldramöte för Vincent. Ganska kul faktiskt. Var bara 5 barn av 12 som var reprensenterade...Lite dåligt uppmöte. Men det är ju föräldramöten runt om nu, så det är nog kanske många som varit på andra möten. Fick i alla fall reda på att det är 2 barn som ska börja i nästa vecka där inne, så då blir de 14 barn där.
Men nu börjar ju de som redan haft inskolning blivit varma i kläderna och det är nästan inget skrik alls:-).

Idag hade Vincent och en kille till från samma bas varit med 2 andra pojkar från en annan bas i vattenlek-rummet och lekt mycket. Måste få köpt badblöjor. De hade haft det väldigt kul där. Hade inte varit några problem att lägga honom sen. Han hade sovit mellan 12 och 14 idag:-). Gott att han sover så bra där med tanke på att der är 50 vagnar i vagnrummet med barn som sover på ungefär samma tid. Men alla sover så gott där:-).
Mycket våta kläder är det nu både för William och för Vincent. Blir väldigt mycket tvätt. Gott att ha dubbel uppsättning med regnkläder. Skulle egentligen haft ett extrasett till dem var till....Men men, det får vi ta senare. Jag hinner ju få det torrt ändå.

William hade somnat på soffan kl 18.....Han var väldigt trött. Vincent somnade strax efter 20.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...