22 augusti 2012

Inskolningen

Ja, idag var  ju första dagen på inskolningen för barnen. Det gick över förväntan:-). När det gällde William så hade han inte brytt sig ett dugg om Henrik när de var där. Han sprang rätt fram och började leka. Jag stack inom för att se hur det gick för honom på hans avdelning. Han brydde sig inte om att jag kom in, tror inte han registrerade det alls;-). Han ville inte gå heller när Henrik frågade om han de skulle åka hem han sade bara nej och skakade på huvudet. Henrik var tvungen att fråga om de skulle gå ut för att få honom med hem....hehe.

Vincent var mer generad och blyg. Han satt länge i mitt knä. Fast det var ju bara han där just då. De andra som går på den avdelningen låg och sov när vi kom och det var en annan tjej som skulle varit på inskolning som inte kan komma förrän på måndag. Så han fick ju verkligen tid att lära känna fröknarna själv:-). Det tog en stund sen så var han uppe och sprang runt och gick med en av fröknarna:-). Han måste ju utforska lite.

I morgon ska vi vara där till frukosten vid 8:30 och sen så ska de få äta lunch där och sen så ska Vincent få sova där med:-). Blir nog ganska länge där i morgon. Barnen ville ju bara tillbaka dit när vi hade åkt hem. Och vi sade att de ska dit i morgon och då blev de jätteglada:-) Härliga, underbara prinsar.

Jo, innan vi gick så frågade vi om inte barnen skulle säga hej då. Då gick de fram och kramade om fröknarna:-). Det verkar ju lovande:-).

Ser fram mot en ny dag i morgon med inskolning:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...