24 augusti 2012

Inskolning dag 3

Ja, idag var sista dagen på inskolningen. Vi lämnade barnen kl 7:30 och som jag skrev tidigare så hade det funkat fint.....:-)
De ringde från Vincents avd kl 11:50 bara för att tala om att allt funkade jättefint och undrade hur länge han skulle få sova. Sen så ringde de när klockan var 14:15 och sade att Vincent var lite ledsen och tyckte nog att dagen var lång nog för honom, så vi hämtade honom en kvart tidigare. Han blev glad när han såg oss:-).
Inga problem att få hem honom.

William var ute och lekte när vi kom:-). Han ville inte åka med hem, så jag fick säga till honom att mommo hade köpt en ny liten brandbil, och då kom han....hehe.

Ja, det funkar fint. Blir spännande att se hur det blir när barnen inte ska till dagis:-).

I kväll somnade de 19:50.......Då hade ändå William inte sovit på dagis heller, och inte har han sovit här hemma heller.

Vi hade ju tänkt göra så mycket idag, men det var så gott att kunna slappa på soffan utan att barnen sprang runt och gjorde saker de inte skulle göra;-).

I morgon kommer Elise och lille Joakim hit på eftermiddagen för att hålla mig sällskap när Henrik är på jobbet. Ska bli kul.

1 kommentar:

  1. Har de en veckas inskolning? Gott att det verkar funka bra!
    Hur kommer de gå där sedan?
    För att vara inskolning hade dem väldigt lång dag... men man gör ju olika med de!
    Går dem inte på samma avdelning?

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...