15 augusti 2012

Grillat....

Ja, idag har vi grillat......för 3;e gången i sommar.....;-) Säger ju en del om vädret.....Hehe

I måndags eftermiddag så blev det så varmt så för första gången i år så tog vi ut barnens uppblåsbara bassäng som de badar i inne annars, fyllde det med vatten och barnen hade så kul. Lite bättre att låta de skvätta och plaska ute. Behövde ju inte torka upp det, och mycket lättare att tömma den efteråt:-).

I går så fick vi besök:-) Alltid lika kul med besök:-). Sen så gick vi ut då barnen tjötade hål i huvudet på oss om att få gå ut....hehe

Idag så ringde min mamma och frågade om vi skulle grilla, och det ville vi ju:-). Gott att slippa tänka på matlagningen;-). Kul var det och gott var det:-).

I morgon så ska Henrik jobba kväll. Så får jag besök av Camilla och Nicklas. Sen så kommer även Ragnhild hit en sväng efter jobbet. Sen så vet jag inte om mina föräldrar kommer också.

Det är så konstigt väder om dagarna.....Om natten, förmiddagen och kvällen är det väldigt tjock dimma. Men mitt på dagen och under eftermiddagen så är det sol och varmt.

Hade ju tänkt åka iväg idag, men då sov ju självklart barnen dåligt under natten och var vakna mycket.....Så de var så trötta och griniga i morse. Inte roligt att åka någon stans med dem då....Lyckades till slut få Vincent att sova i vagnen ute, han sov i 2,5 timmar.....Länge sen han sov så länge.....Men han var nog gott trött. William ville inte sova trots att han var väldigt trött....Dock somnade han i bilen när vi åkte till mina föräldrar. Ja, Vincent somnade ju också då.....De somnade till slut lite senare än vanligt.....Men men, det blir ju så ibland. Har ju tyckt att sängtiden ska hållas trots att barnen inte har gått på dagis. Kan ju vara gott att få kvällarna för sig själv lite när barnen sover. Få varva ner lite innan man ska lägga sig själv. Ja ja, besöket som vi skulle göra idag får vi ta en annan dag.....

Idag är det ju bara en vecka kvar tills barnen börjar på dagis. Spännande men ändå gott. Inte för oss, men barnen behöver det verkligen. Har ju ingen möjlighet att aktivera dem så mycket som de skulle behöva. Det kan de ju på dagis.......Tror det kommer gå ganska så smärtfritt för William. Vincent går det nog svårare  för då han är så väldigt beroende av oss.

När det gäller sovandet i vagnen så går det lättare och lättare att få honom att somna själv där. Tror det kommer bli hur bra som helst på dagis:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...