14 juli 2012

Vincent sover, men William vill inte sova. Han vill passa på att busa med storebror Richard innan han åker i morgon. Ja ja, han sov ju tidigare idag, från 12-13:30 då vi väckte honom. Tyckte inte han skulle sova för länge.
Vincent sov även han på dagen, men det gör ju han varje dag. William har inte sovit på dagtid på flera veckor, men nu har vi haft sådan värme och fuktig luft. Så det är ju inte konstigt om han inte vill somna nu. Får se när han somnar. Kan ju hoppas han sover till 7 i morgon, men det är väl bara önsketänkande.

I morgon får barnen tillbaka sitt rum igen. Richard sover där nu när han är här. Han har Williams säng så han sover just nu i sin resesäng. De första nätterna som Richard var här så sov han mellan oss. Han somnade i sin säng så lyfta jag över honom till oss när vi lade oss. Men kom på att det var bättre om han fick sova i sin resesäng då.

Vet ej när vi kör till flygplatsen i morgon, flyget går 15:30 och eftersom han inte har med sig annat än handbagage så behöver han ju bara vara där 30 minuter innan avgång.
Så vi får åka senast kl 14:00.

Tidigare på dagen så kommer mina bröder hit med det som de handlade till oss i Kiruna idag.
Beställde ju Ekströms Chokladpudding, Felix potatismos, Hönökaka, Dillchips och vinbärsgele......

Ska bli gott med svensk potatismos. Det går inte att köpa det som säljs i butikerna här i Norge. Det är inte gott alls. Och det finns ju inget godare än just Felix potatismos:-). Jo, det hemmagjorda är ju bättre. Men potatisen är ju så dyr så det är ju inget vi har råd med hela tiden. Och Ekströms chokladpudding är ju bara bäst. Visst är den ok den som finns att köpa här, men inget slår den svenska. Jo, så har de även köpt en hushållsost :-). Hoppas de hittade Hönökaka. Inget som slår Hönökaka med hushållsost.

Ja ja, blev lite småsugen på något att tugga på nu.....Kanske dags att fixa något nu.


1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...