14 juli 2012

Tråkväder

Idag är det riktigt tråkväder. Har regnat hela dagen, men det är dock varma temperaturer ute. Hade det åskat här uppe så hadde det nog brakat loss rejält idag......Riktig åskluft.

I alla fall så har vi gjort så lite som möjligt idag. Var iväg och fick köpt lite lördagsgodis till lördagsmyset:-). Elise och lille Joakim var här på förmiddagen en sväng.

Hadde planer om att eventuellt åka till Kiruna idag, men ombestämde oss, så vi skickade helt enkelt med handlelista till de som åkte:-).

Igår var vi hemma hos mina föräldrar. Jag målade ett strök på deras balkong, så nu blir det inget mer målande där förrän til våren igen....

Annars så har vi gjort en del denna veckan. Har ju försökt hitta på saker så det inte skulle bli allt för tråkigt för Richard. Han åker tyvärr i morgon igen....:-( Jättetråkigt tycker vi, men det kommer ju fler möjligheter för antingen han att ta sig hit eller för oss att åka ner och hälsa på alla. Får se hur det blir längre ut på året när jag börjat jobba och ungarna börjat på dagis.
Inte långt kvar nu innan det är dags för det.....Spännande. Tror det blir värst för oss. Vet ju att barnen kommer ha det bra.

Appropå jobb....Måste ju snart börja söka något snart.....Måste hålla ögonen öppna.

Sitter just nu med färg i håret igen. Var inte så bra med det ljusa, så nu blir det mörkare igen.

Dags att duscha barnen för vi ska ta kort på alla tre killarna ihop. Måste ju få det:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...