28 juli 2012

Regnig lördag...

Ja, vad ska man säga....Här regnar ju dagarna bort.....
Hade ju tänkt bli duktigare på att blogga, men inte så kul att blogga på mobilen och eftersom jag kan använda FB i mobilen så startar jag nästan aldrig datorn numer.....Skärpning på den punkten tror jag det måste bli.

Morgonen startade tidigt som vanligt....Före 7......Då sken solen och vi bestämdes oss för att vi skulle åka till dagiset där vi brukar vara på helgerna när det är fint väder och det är ju även det dagis där barnen ska börja om en månad:-). I alla fall så satte vi oss för att äta frukost vid 7:30 då började det mulna på....Tråkigt tänkte vi men jag gjorde i alla fall i ordning några smörgåsar som vi skulle ta med oss ifall barnen blev hungriga....Sen så började det regna och det har regnat precis hela dagen......För ovanlighetens skull....;-)

Har varit ute mycket med barnen trots regnet. En annan har ju inga regnkläder vilket har resulterat i förkylning....Är bättre nu dock. Hostar, men annars inte så farligt nu.
Barnen är friska och krya och springer runt och busar:-). Bara att hänga på dem även om man inte riktigt är i form.

Läste nu idag att den där naturlekeparken som ska öppna har premiäröppning nästa helg, då kan man åka gratis över med en segelskuta....Måste ju ta tillfället i akt och åka då. Så det blir nog eventuellt lördagen den 4 augusti vi åker dit:-) Hoppas på fint väder då:-)

Har fått sovvagn till Vincent då han är den ende som behöver en. Den fick vi av en tjej vars son slutat sova på dagtid:-). Blir nog hur bra som helst. Vincent har sovit i den 3 dagar nu ute på balkongen och det funkar hur fint som helst. Måste bara försöka få honom att somna där utan att vi står och vaggar vagnen. De kan inte göra det på dagis då det är många barn som ska sova då......
Är lite som måste inhandlas till dagisstarten, långkalsonger och byxor till båda två och t-shirts/bodysar till Vincent. Matlådor hittade jag på ICA här hemma för 10 kr styck.....De ska ju ha med sig frukost dit. Lunch får de där, vilket för det mesta består av bröd........Ja, frukt får de ju med varje dag.

Har anmält mig som arbetssökande på NAV(arbetsförmedlingen) nu i kväll. Man var ju tydligen tvungen att göra det via datorn.....Gick ju ganska smidigt då jag redan hade ett cv liggande där, så det var ju bara att ändra lite kontaktinformation och bygga ut arbeten lite:-)

Tänkte även söka typ a-kassa/alfa-kassa. Vet ju inte om jag kan få något, men det är ju värt ett försök i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...