15 juni 2012

Allt för länge sen.....

Jag är allt för dålig på att blogga nu ser jag. Det händer ju saker hela tiden med två små. Vi är ute mycket och då är man så trött om kvällen så man orkar inte engagera sig för mycket med bloggandet.

William har i alla fall fått sitt första getingstick. Han fick det här om kvällen när jag skulle lägga barnen. Jag hade duschat dem och gått in med dem och satt mig för att läsa saga för dem som jag brukar göra. William lade huvudet på kudden och satte sig upp och började storskrika och ta sig för huvudet. Jag undrade vad det var och då såg jag getingen som kröp runt på kudden. Tittade på den och sen på William. Såg var han var stucken, men det satt inget kvar där. Tog med han upp eftersom vi inte visste hur han skulle reagera. Ringde akuten och de sade att om andningen var ok och han var i gott humör annars så var det ingen fara. Och sen skulle jag ge honom alvedon för han kunde få ont senare. Vi skulle hålla kollen på honom i ett par timmar.

Han fick alvedon, ingen reaktion :-). Och sen så somnade han på soffan och fick faktiskt sova mellan oss den natten.
Gott att veta att han inte är allergisk mot getingstick i alla fall:-).

Dagen innan så hade han ramlat rätt in i en dörrkarm och slagit i pannan och fått den jättestora bulan.....Stackars killen.....Alltid är det något.

Han pratar mer och mer nu. Säger fler och fler ord nu. Det gör Vincent med:-) De är så duktiga så.

Nu närmar sig starten för förskolan:-) Vet att det är 2 månader kvar, men det går ju fort nu:-) Väntar bara på att få brev om vilken avdelning de ska börja i. Beställde fler namnlappar i onsdags kväll. De kom idag:-). Så nu kan jag fortsätta märka kläderna. Sen så har vi fått hämtat ut kläderna som jag beställde. De ser jättefina ut. Får ta kort på dem och lägga ut här. Verkar vara bra kvalitet med.

I kväll kom min mamma och Johanne hem. De ska vara hemma över helgen, sen så åker de tillbaka till Skibotn på söndag igen. Mamma ska tillbaka till träningssentret och Johanne ska hem till sin mamma igen. Måste ju få träffat dem i morgon.
Ska vara både tivoli och cirkus här i stan i helgen, men vi hoppar nog över det då Henrik ska jobba.

Idag när vi var och handlade så delade de ut gratis gasballonger:-). Vi tog med oss ett par stycken:-) Barnen älskar ju ballonger ju:-).

Min morbror har haft en bypassoperation också. Men allt går fint med honom och han är nu flyttat till sjukhuset här i stan. Måste få kommit mig dit och besöka honom någon dag.

Hoppas på bra väder i morgon så jag kan vara ute med barnen. Idag regnade det dock när jag klädde barnen och tog ut dem. Måste få köpt regnkläder och gummistövlar till oss med så vi kan vara mer delaktiga i utomhusleken med dem trotts att det regnar. Nu höll jag mig för det mesta under taket på trappan.

2 kommentarer:

  1. Du skriver väldigt bra.

    SvaraRadera
  2. Namnlappar, namnlappar, ständigt dessa namnlappar. Jag har köpt ifrån allt och alla butiker, men aldrig blivit riktigt nöjd förrän jag hittade namnlappar från http://namnband.se som kan användas både som klistermärke och som stryka-på namnlapp i kläderna. Ett tips om du inte blir nöjd!

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...