15 maj 2012

Tisdag

Ja, idag är det tisdag och vi har haft hantverkare här hela dagen......Först kom målaren, så kom snickaren och så kom rörmokaren för att byta lite saker.....Så gick de om vartannat....Men men imorgon blir det ju mer, då kommer målaren tillbaka och ska måla det som han slipat och spacklat.....Sen så kommer ju rörmokaren för att byta blandaren i köket.....Så nu är det mesta bytt.....När det är klart i morgon så är det klart:-).
Nytt handfat på toaletten, ny toalettstol, ny kran i köket, nymålat i hallen och i ena förrådet.....Ja, det känns helt underbart:-). Bra att ha lagen på sin sida :-).

Ja ja, nog om det, nu övergår vi till dopet:-)

Dagen var underbar med familj och vänner:-) Mycket tårtor och gott sällskap. Vincent var jätteduktig. Grina inte mycket. William sprang fram i kyrkan och Odd efter:-). Så sprang han fram under altaren och Odd efter....hehe....Alla skrattade, prästen med....Men så är han ju så att kyrkan hör barnen till, låt de springa:-)....

Sen så åkte vi hem till oss för att fika och det var fullt hus:-) Trodde det skulle bli problem att få plats för alla, men det funkade:-) Många fina presenter och mycket pengar blev det på honom:-). Tror han var nöjd med dagen.

Nu sitter jag här med färg i håret och hoppas på att det blir lite ljusare än tidigare.....Gott med lite förnyande....Så vill jag förnya mig lite före nationaldagen i övermorgonen:-) Hade tänkt färga det före dopet, men hann inte med det. Och nu sover ju båda barnen så då får man passa på för det är ju inte så säkert att de sover tidigt i morgon kväll. Och dessutom så måste jag stryka barnens skjortor i morgon kväll som de ska ha på torsdag:-).

I morgon börjar Ragnhild gå bredvid på stället där hon fått jobb:-) Grattis:-). Henrik jobbar tidigt och Odd jobbar som vanligt, så här blir jag själv med barnen igen. Har fått fixat en grind ut till köket med....Kände att det behövs. Har fått gjort en enkel lösning på grinden i trappan.....William öppnar ju den och går ner, han klarar ju trappan utan problem, men det gör ju inte Vincent......Så vi var tvungen att lösa det med.....
På eftermiddagen/kvällen kommer Lena hit och ska spela x-box 360 Kinect :-) Kul är det:-). Måste få testat Zumban, tankade ner demon......Köpte hårddisk till x-boxen, så nu kan vi ju köpa spel online och då lägger de dem där. Hur käckt som helst att slippa ha en massa spel liggande, de tar ju trots allt lite plats.

Härligt väder har vi nu. Var ute med barnen en stund på kvällen innan de skulle sova. Det var varmt, så jag tog inte på dem mössor....Finns ju hopp om vår och sommar nu:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...