10 maj 2012

Sista torsdagscaféet....

....innan sommaren. Trist. Barnen tyckte det var kul som alltid:-) Det var otroligt mycket folk där och väldigt många barn:-) Hur kul som helst ju. Men då nästan alla barn är mellan 0 och 3 år och caféet börjar 10:30 och slutar 12:30 så märker man ju att det är mitt i sovtiden....;-). Men vad gör väl det om hundra år :-).

Idag hade vi ju dopsamtal med prästen, mysig präst:-) Kommer nog bli bra:-). Så på söndag så får Vincent också vatten på huvudet:-). Vi bestämde att Henrik ska bära fram honom....Ja, frågan är ju dock om inte han är vill gå själv;-). Sen så håller de på att reformera om gudstjänsterna och vi kommer då bli "försökskaniner"...hehe. Men det blir nog bra:-).
Aud och Arnfinn kom idag. De ska vara hos mina föräldrar under tiden de är här. Aud ska ju vara fadder på Vincent:-)
Så var ju även Lena och Jörgen här en sväng och det var ju bra för då var inte barnen så gnälliga som de var innan de kom. De var trötta. Och det resulterade ju i att de höll sig vakna lite längre och somnade då jag läste äventyr för dem. Brukar göra det och det funkar hur bra som helst.
Lena ska ju också hon vara fadder til Vincent. Och till sist så ska även min kusin Hanne vara fadder på honom:-).

Blir nog säkert en sväng hem till mina föräldrar i morgon. Barnen älskar ju att vara där och de säger mommo nästan hela dagarna.....Så fort de vaknar så är det mommo som gäller:-) Hämtar telefonen och säger mommo, då vill de att vi ska ringa henne.....Men tycker det är lite väl tidigt före klockan 6 om morgonen...hehe.
Fick dock sovmorgon i morse.....06:40 klev vi upp:-)....Gott :P. Hade ju varit gott om de kunde sova till 08:30 någon dag, men men, önsketänkande.

Idag är det ju bara 1 vecka kvar till nationaldagen som ska firas:-) De har ju lovat sol och hela 10 grader varmt:-) Kan bli riktigt bra:-). Får se vad vi gör, kanske traskar en sväng till stan för att titta på paraden. Och sen så blir det nog att gå till en skola här i närheten för det brukar ju vara aktiviteter på skolorna runt omkring. Får nog ta reda på när det börjar bara:-).

Blir lite tårtor på dopet:-). Mina föräldrar ska göra smörgåstårtor. Sen så blir det andra tårtor också:-). Vi ska ha kaffet här hemma hos oss efteråt:-).

Henrik ska nog beställa tid för EU kontroll för bilen i morgon.....Ska ju egentligen inte vara på kontroll förrän i juni, men kan ju vara bra att kolla ifall det är något som måste fixas, då har man ju lite extra tid på sig.

Var och lämnade de sista pappren som fattades i söknaden om bostadsbidrag....Får se om det blir några kronor eller om det inte blir det.....Återstår att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...