11 maj 2012

Fredag....

Idag har vi fått köpt finskor till prinsarna:-) De kommer bli så fina i sina bunader med tillhörande sko:-) Finns ju även keps och jacka till men jackorna kostar 300 kr/styck och kepsarna 150 kr/st.....Lite dyrt, får bli senare år i så fall:-). Men de kommer bli så fina ändå.....Många kort kommer det bli:-).

I kväll när vi satt och skulle äta middag/kvällsmat knackade det på dörren och där stod en granntjej och bjöd in oss till barnkalas i morgon eftermiddag 16:30....Kul att kunna få bra kontakt och umgås med sina grannar:-). Glömde ju fråga om han blir 7 eller 8. Tror det är 8 men är osäker....I alla fall så måste vi ju ut och se om vi kan hitta någon fin present.
Ja, så kommer ju min moster och hennes man med en säng till Vincent....Är en juniorsäng, men då William ska få Odds 90-madrass så får Vincent denna säng, är ju även kant på den för att hindra att barnen ramlar ur sängen. Måste bara få köpt madrass till den.

Ikväll kom Ragnhild på besök, eller ja, hon har ju flyttat hit :-). Kul, hon har redan sökt jobb här och fått jobb, hon ska träffa enhetschefen på tisdag redan:-). Kul tycker jag:-).

Fick köpt Kinect idag:-) Hur kul som helst ju. Testade det lite, svettigt är det ju......Men man får ju motion. Rätt kul är det ju när man står där och spelar och barnen ska göra likadana rörelser ;-). Åkte också för att kolla priset på sommardäck och för att uppbevara vinterdäcken där på verkstan. Det var ju billigare än vi trodde och vi fick komma in direkt:-). Och det är ju gott att slippa byta däck själv och förvarar man de där så slipper man ju uppta plats hemma som man kan avända till annat. Så där försvann ju lite mer pengar, men var ju på tiden att byta däck nu. Här uppe har man ju till den 15 maj på sig....

Eu-kontrollen tar vi nästa månad....Ska ju vara inne i juni först så det är ju inga problem med det....

Ser ut som Ryssland vinner matchen trots allt mot Sverige, såg lovande ut för Sverige ett tag, men jag är ju inte förvånad över att Ryssarna gör det bättre. Hade nog blivit riktigt förvånad om Sverige hade vunnit. Det står 6-3 till Ryssland nu och det är 5 minuter kvar av matchen.

1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...