27 maj 2012

ESC!!!

Ja, nu tittar vi på ESC. Några bra och några mindre bra bidrag.....Kul att Sverige gör det så bra:-). Värre går det dock för Norge som ligger på delad sistaplats med Danmark.
Härliga tanter Ryssland har med, låten svänger ju med:-)

Ja ja, fortfarande några länder kvar som ska lämna sina röster. Spännande att se hur det går. Första 3:an nu ju:-)

I onsdags var det ju strålande sol och varmt så vi var ute hela dagen. Underbart var det. Annars så har det varit lite att göra. Inget roligt väder.
Idag har det dock varit skapligt väder så då var jag ute med barnen en liten stund, sen så åkte vi hem till mina föräldrar. Där fick vi måla en husvägg. Gick ju ganska så fort. Sen så var det mat innan vi åkte hem. Vincent somnade på soffan hemma hos mina föräldrar medan vi målade. Första gången han somnar hos mina föräldrar och då utan vare sig mamma eller pappa eller sin nalle.....Han måtte ha varit bra trött:-).
William ville inte sova, så han somnade när vi åkte hem vid 17-tiden. Gick inte att få väckt honom heller när vi kom hem så han sov till strax före 18.....Detta resulterade dock i att Vincent somnade strax före 22 och William lade sig vid 23:50.....JA, hoppas hoppas han sover lite länger än 6 i morgon då. Hade ju varit underbart och det hade då gjort att de inte är för griniga.

Jo, torsdags morse så vaknade William vid 06:30 och Vincent sov och sov och sov.....Helt till klockan 10. Tror han var trött.

Norge har nu 7 poäng och ligger då sist på listan. Det är 5 länder kvar..... Sverige har 312 poäng.....Heja heja heja.....Nej, nu ska jag se slutet på omröstninge och sen hitta sängen.

1 kommentar:

  1. Allt bra med er ??
    Kommer ni ner något i sommar? Hur går de med förberedelser inför barnen och deras förskoleplatser?

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...