07 maj 2012

7. maj....

och det ligger fortfarande snö på backen. Dock blir det ju mindre och mindre för varje dag som går, men just nu känns det som att snön kommer finnas kvar även på nationaldagen....Det är nu ljust dygnet runt, dröjer inte länge till midnattsolen tittar fram:-).

Annars så har helgen varit bra. Jag fyllde ju år i lördags. Hade ju inte tänkt fira något större, men det kom ändå lite folk. Mina föräldrar hade gjort en jättegod smörgåstårta, denna gången med ost och skinka. De ska ju göra det till dopet på söndag:-). Tänk att äntligen så ska lille Vincent döpas. Bättre sent än aldrig. På torsdag är det dopsamtal och sen torsdagscafé. Sista innan sommaren. Lite tråkigt, får se när de startar upp i augusti, kanske kan få med sig ett par gånger innan barnen börjar på dagis. Ja, det är ju klart att har man ledigt så tar man ju med sig barnen dit, men eftersom jag har tänkt söka dagjobb, så är det ju inte alls säkert.

För 3 dagar sen om morgonen så såg vi en räv som gick nedanför våran balkong. Och i går morse så var det 2 älgar....Har även hört att det varit renar inte så långt från oss, vem vet, vi kanske får se dem vi också. Räven fick vi på bild, men älgarna var bakom en massa träd så det gick inte att ta kort. Kanske tillfället kommer tillbaka igen. Har i alla fall kameran lättillgängligt ifall de skulle komma tillbaka:-).

Igår tog vi på barnen och gick ut en sväng. Men då det var kallt och barnen blev blöta så gick vi in efter knappt en timme. Barnen fick då lite att äta och sen fick de bada för att sen somna när jag läste äventyr....Har börjat med det, och det funkar fint, de lägger sig ner och somnar så gott i sina sängar utan en massa spring:-).

Nu är det inte många dagarna kvar tills barnen får tillbaka sitt rum, eller rättare sagt, vi ska flytta våran säng in i det lilla rummet så får de det stora som de har vant sig till nu. William ska få Odds säng, då han ska köpa ny. Vi skruvar bara av benen på den så blir den låg och fin. Vincent kommer få en madrass att sova på så länge då han har börjat visa att han vill kliva ur sängen han med....Blir spännande att se vad de tycker om det.

Nej, nu vaknar barnen så det är dags att ta hand om dem nu:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...