26 april 2012

Torsdag = Torsdagscafé

Ja, vi var ju tvungna att åka dit idag igen eftersom det är ju enda gången under veckan att barnen får träffa och leka med så många barn. Fast idag var det inte så många där som det brukar vara. 10-15 barn bara;-). Ja ja, kul hade prinsarna som hela tiden ville fram till pianot och spela. De kommer nog bli pianister. Måste nog sätta dem i musikskola när de blir lite äldre......Tror kanske vi måste införskaffa en synth till dem.

Annars så har det inte hänt så mycket. Vi har fått städat och tvättat upp lite kläder. Fick ju med mig en påse med kläder från Lena igår som Jörgen har växt ur. Det är ju visserligen tvättat, men i och med att jag tror William reagerar på tvättmedel så är det nog bäst att tvätta upp det igen. Fick en jättefin vår och sommar jacka som Vincent kan använda nu:-). Gott att slippa pälsa på barnen tjocka vinterkläder nu. Börjar bli dags att packa de bort:-).

Fint väder och varmt har det varit idag. Var uppe i +9 grader i skuggan idag:-) Underbart. Men nu ska det ju tydligen från i morgon och tre dagar framöver bli regn....Ja ja, återstår att se om det nu stämmer. Snön är ju nästan borta nu, de höga skavlarna minskar för varje dag och det är ju så man märker det kraftigt också.

Får se vad morgondagen har att erbjuda. Blir nog en del lek och bus med barnen. Kanske en sväng till mina föräldrar. Nu är det bara 3 dagar kvar tills det är ljust dygnet runt här uppe. På måndag blir det att inhandla rullgardiner till sovrummen. Solen skiner ju fortfarande klockan 21 om kvällen. Inte lätt att få lagt barnen när det är så ljust. En annan kan ju trots allt somna, men barnen har ju svårt att lägga sig till ro. Bara 3 veckor kvar till 17 maj nu. Sen innan dess så ska vi ju ha barndop. Tycker ju att Vincent är stor nu för att döpas, men fick idag höra om ett tvillingpar som ska döpas till helgen. De är också 1,5 år. Hade ju varit kul om de också skulle döpas den 13 mai.
Måste få köpt den nya barnvagnen snart med. Är ju så fina vägar nu så det är ju inga problem att gå ut med barnvagn nu.
Sen så är det ju inte länge tills Odd flyttar nu heller. Den 10 maj så får han flytta in i stugan. Där kommer han få det hur mysigt som helst:-). Aud och Arnfinn kommer då och ska vara här den helgen då vi ska ha barndop. Aud ska ju vara en av faddrarna till Vincent. Tycker inte de ska behöva bo på hotell när vi kan ordna plats till dem. Och sen så får barnen sitt rum tillbaka och William får stor säng. Ska skruva av benen på den bara.
Har sett att Vincent är på väg och ska lägga benet över sängen och klättra ur han med. Kanske dags att antingen lägga en madrass på golvet framför sängen eller skaffa en säng till honom med.....Får se hur vi löser det hela.

Nej, nu säger jag god natt och sov så gott "alla" mina läsare.....Nu ska i alla fall jag krypa ner under täcket och försöka få några timmar sömn. Klockan är mycket och barnen vaknar tidigt. Ja, om de nu sover hela natten vill säga....;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...