04 april 2012

Storhandlat!

Ja, idag har vi fått storhandlat inför påsken....Tur att min lillebror Odd bor här än, annars hade det blivit en ganska tråkig påsk med typ köttfärs.....Nu har vi i alla fall fått handlat annat än köttfärs.

Idag har det snöat hela dagen, ja, det var en timme eller två utan snö. Men nu snöar det. Ska snöa hela veckan. Hoppas ändå det blir så pass fint att vi kan åka iväg någon dag när Henrik är ledig så vi kan grilla korv i folkparken här....Jättefin plats för barnen att vara på. Där kan man åka pulka, åka skidor, där finns flera grillplatser med vindskydd i trä.....Där är badplats om sommaren.

Igår var vi hemma hos några kompisar till Odd. Det är hos de Odd ska bo när stugan blir färdig. Det var hur trevligt som helst att vara där. Träffade ju inte honom, men hon var jättetrevlig. Och stugan kommer bli hur mysig som helst när det blir färdigt. Där kommer han få det bra:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...