05 april 2012

Skärtorsdag

Ja, idag har det varit en underbar dag. Har varit ute i 3 timmar med barnen. Grannens barn kom också ut. Det tyckte William väldigt mycket om. Han har nog inte skrattat så mycket någon gång som han gjort idag. Nästan hela dagen har han skrattat och busat med granntjejen:-) Hon är 10 år och har en lillebror på 1 år:-) Så hon är ju van vid små barn. Elise och Joakim kom en sväng och var i några timmar här. Kul :-). När vi gick in efter kl 13 så kom granntjejen hit och stannade i 3,5 timme:-) William var överlycklig:-).
Vi fick förrästen ny soffa idag. Eller ny och ny. Begagnad var den, men den är ju ny för oss:-) En 3 sits, en 2 sits och en puff:-). Vi behövde det då barnen har varit magsjuka.....Gott med lite nytt. Skön är soffan med, här kan man ju i alla fall ta av dragen och tvätta dem, det kunde man inte på den andra.

Hoppas på fint väder i morgon så vi kan åka iväg och grilla korv och barnen får varit ute mycket. Måste ju passa på när det är så fint påskväder:-). Brukar vara mycket folk där med:-).

Ska bli spännande att se hur barnen sover i natt efter all lek och bus och all utetid:-). De sov gott i bilen då vi åkte hem från mina föräldrar, har ju varit där en sväng idag med. Så vi bar ner dem i sina sängar och klädde av dem och de sover än. Gott att man är så smart att man byter på dem där:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...