28 april 2012

Dagen idag!

Idag har vi haft jättetrevligt besök av denna lilla prinsessa som heter Ingrid-Dyveke, hennes föräldrar Inger Marie och Ivar och storabröder Preben och Sander :-). De kom vid lunch-tid och hon och hennes mamma stannade kvar här medans hennes pappa och bröder åkte till Amcar-klubben med min lillebror Odd. Vi hade hur trevligt som helst och pratade mycket samtidigt som jag fick springa efter William och Vincent som hittade på bus:-). Men men, så är det ju bara när barnen är små:-).

Vi bestämde i alla fall att vi ska åka till dem någon dag med:-). Alltid kul att få lite fler att umgås med:-). De bor ju så det är ypperligt för barnen att vara ute och leka:-).

Har varit skapligt väder, men har inte varit ute med barnen då vi haft besök. William sov inte på dagen idag så han somnade tidigt då jag läste äventyr för dem....Vincent ville inte riktigt lägga sig ner då, så honom plockade vi upp så han inte skulle skrika och väcka William. Han fick stanna uppe och ha lite egentid med oss i en halvtimme till ungefär innan jag frågade om han ville lägga sig och det ville han då:-)

Ja, ja, blir ju så ibland när han somnar för sent på eftermiddagen. Är ju dagar då sovandet inte är som det ska. Har inte fått ringt dagis än för att fråga angående sovtider och mattider...Men men, de börjar ju inte i morgon precis;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...