17 april 2012

ABB-rättegången

Fattar inte hur en människa kan bli så sjuk och inte ha någon empati som Anders Behring Breivik. Han är ju helt sjuk. Tänk att döda 77 människor och ändå säga att han skulle vilja göra det igen och tycker det var synd att det inte var fler som dog. Han menar att det var på grund av islamisterna som han gjorde det, det var i självförsvar som han sade.....De var ju inte där. Det var ju helt oskyldiga tonåringar som var på läger. Visst grinade han igår i rätten, men det var ju när de visade hans egen propagandavideo. När namnen och skadorna på de döda och skadade lästes upp så satt han där och såg äckligt nöjd ut.....Han till och med fläste ju....Det svinet. Han erkänner ju också handlingen men erkänner ingen straffskyld i det han gjort. Det var ju som sagt i självförsvar......Helt förbannat sjukt ju.
Rättegången ska hålla på i 10 veckor....Och det kostar 2 miljoner kr varje dag....

Ja ja, annars så har vi fint väder, strålande sol som värmer. Underbara dagar. Nu är våren på väg här upp i norr. Det blir ljusare och ljusare för varje dag och solen är uppe länge om kvällen nu. Inte länge tills det är ljust dygnet runt nu:-).
Nu är jag snart ifatt med tvätten. Har tvättat i 3 dagar nu. Jobbigt, men gott när det är gjort.

Vincent sover nu och William sitter och tittar på film och myser i soffan:-). Henrik jobbar till 15 idag så får vi se vad som händer. Mina föräldrar kommer förbi här efter 13. De skulle köpa med sig "parkdressar" till barnen. De kostar nu 99 kronor istället för 499 som de normalt kostar. Tror det är fjolårets modeller.....Men vad gör väl det när de är helt nya.....De funkar ju fint för det:-). Får se om de passar. De hade ju bara str 2 och 4 år.....Men men, kan de inte ha de nu, så kan de ju i alla fall ha dem när de börjar dagis sen:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...