07 mars 2012

Vaken natt......

Ja, det var ingen rolig natt då Vincent vaknade och skrek som om jordens undergång var nära.......Men efter att ha skrikit en timme utan att något hjälpte så fick han en alvedon och slutade då skrika en stund senare, men han låg ju fortfarande vaken 1 timme till. Inte kul när de vaknar och skriker och inte kan berätta vad det är för något som plågar dem.
William vaknade dock inte, tvärtom, han somnade som bäst när Vincent skrek som värst. De är för roliga.

Ja ja, hoppas på en bättre natt nu då. I morgon ska vi i alla fall till caféet igen:-) Ska bli kul eftersom vi missat 2 torsdagar.

Henrik gick i alla fall upp med barnen i morse så jag fick sova, gott var det:-).
I morgon är det min tur att kliva upp med barnen så Henrik får sova då vi först ska till caféet och han sen ska jobba kväll. Blir mycket jobb för Henrik denna veckan. Han jobbade måndag, ledig igår och idag, sen så är det jobb torsdag, fredag, lördag och söndag.

Ser nu på ett program om en som väntar enäggstvillingar som ligger i samma livmoder. Nu måste hon genomgå keisarsnitt 11 veckor före bf. Hemskt. Men de verkar må bra trots allt:-).
Inget en annan skulle vilja genomgå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...