08 mars 2012

Torsdagscafé

Ja, idag var vi på caféet som vi brukar vara. Det var kul och William är ju så duktig på att vara med att göra rörelserna till sångerna vi sjunger där:-). Kul också att höra hans reaktion på när vi stannade bilen utanför kyrkan.....Bara ett rungande JAAAA:-).

Henrik är på jobbet nu. Jobbar till 22. Ska jobba i morgon fredag och även lördag och söndag.
I morgon ska vi äta taco. Min lillebror ska handla med sig det så det blir kvällsmys i morgon. Tråkigt att Henrik ska jobba afton i morgon, så han missar det, men han kan dock äta när han kommer hem från jobbet.

Tråkigt väder har det varit här idag, mulet och snöigt. Hoppas på bättre väder i morgon så man kan gå ut med barnen.

Jo, fick hämtat en ny dammsugare idag, då den vi hade var kass. Vi dammsög soffan och då slutade den plötsligt funka, har gjort så några gånger. Men nu räckte det och då vi fortfarande har garanti kvar på den:-). Hoppas denna funkar bättre.
Ja ja, vi har ju fortfarande garanti kvar på den i några månader till.

Kul att se hur pigg min pappa är nu för tiden med tanke på att han har KOL. Idag sprang han efter William hela tiden på caféet:-). I tillägg till det så har han varit ute flera gånger när det snöat.

1 kommentar:

  1. Skönt att ni är krya!

    Nu verkar de vara koppor på G.. såg ett par på magen nu ikväll, likaså ett par på ryggen... en vid tinningen... så vi får se i morn. Hoppas ju att han får det så har vi gjort de sedan.. för får man för "få" så kan man få det igen... eller istället få bältros. Min bror fick koppor då han var ca ett år... men då bara ca 7 st... han fick året efter bältros..=S

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...