09 februari 2012

Torsdagscafé....

Ja, idag har vi varit på torsdagscaféet. Var jättetrevligt som alltid:-). Barnen älskar att vara där, de leker och springer runt och bara har det bra:-). Sen så är det ju sång och fika med:-).

Vincent fick pröva skorna ute för första gången. Ja, han gick fast fick hålla mig i handen då det är halt här:-). Men så mycket lättare allt är när han med kan gå:-). Man behöver inte tänka på vagnen alltid....

I morgon kväll ska vi iväg och titta på en lägenhet:-). 80 kvm. 2 sovrum. Hur fin som helst vad man kan se på bilderna:-). 7500 i månaden. Blir ju lite dyrare än här. Men det är tydligen värmekablar i alla golv:-). Ja, ska bli spännande att se hur den ser ut:-). Titta kan man ju alltid göra:-).

Idag har barnen varit underbart snälla. Visst har de ju busat genom att slänga ner skor och leksaker från trappan.....Vet inte om man bara ska ignorera det för att få dem att sluta med det....Är kanske den bästa metoden för att få dem att sluta. Och man vill ju inte skälla på dem heller.

I morgon blir det att handla hem mat....Börjar bli tomt här nu:-)......Ja, inte så vi svälter precis, men bara tråkig mat igen.

På söndag är det morsdag här i Norge.....Tänk, som "svensk" i Norge får man fira 2 morsdagar;-)....Farsdag är samma dag i Norge och i Sverige.
I alla fall så åker Henrik iväg på söndag kväll. Han ska åka med en kompis och vara borta tills onsdag kväll. Ja ja, vi får väl mysa här hemma, jag och barnen.

Snart tid för sängen.....Vincent somnade vid 19:30 och William vid 20:30. Hoppas de sover länge i morgon, men det gör de nog inte. Som vanligt.....

Får se vad vi kan hitta på för kul nu i helgen när Henrik ändå är ledig.....Kanske åka iväg och grilla korv.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...