01 februari 2012

Inget torsdagscafé i morgon....

Nej, det blir inte det då Henrik ska jobba förmiddag och det är allt för halt för att gå dit med en trehjulig barnvagn. Vi får hitta på något att göra här hemma istället. Kanske måla och rita, mycket lek och bus får vi nog ha.

Har hittat en barnvagn som vi ska köpa till barnen. Då William är för stor för den vi har. Den kommer vi antingen behålla och ha som sovvagn i dagis när de väl börjar där. Om de nu börjar där.....Men den nya vagnen som vi ska köpa kostar ny 1700 kronor. Den har 4 kraftiga hjul:-). Får se när vi köper den. Blir eventuellt i slutet av nästa månad:-)

Annars så har vi varit iväg på ett köpcentrum i närheten där de har en lekhörna med en stor rutchkana som William åkte mycket på:-) Vincent har fått nya skor som han fick testa, han går lite si sådär med skorna, men det kommer sig:-) Övning gör färdihet:-).

Tittar på ett program som heter Världens Värsta Mamma. Det handlar om en som är klassad som världens värsta mamma. Men hon åker nu runt och hjälper familjer som är så väldigt överbeskyddande mot sina barn att de inte får göra någonting....Hon ska få föräldrarna att släppa taget om barnen lite. Just nu är hon hos en familj med 5 barn från 4 - 20 år. Hon har fått föräldrarna att åka iväg på spa över en natt. Medan hon på 20 år ska vara barnvakt åt sina syskon. De har fått i uppdrag att åka buss till köpcentret för första gången. 20-åringen har inte fått åka buss förut. Nu ska hon åka med sina syskon. Det är första gången föräldrarna ska vara borta från barnen. Men när de åker iväg och får reda på att barnen sitter på bussen så vänder de om.
Helt sjukt. Borde man inte lite så pass på sina barn att de inte hittar på några dumheter. Ja ja, det finns då alla möjliga sorter. Dessa barnen får inte vara ute utan föräldrarna.
Ojdå, nu ändrade de sig så barnen får åka till köpcentret i alla fall:-). De åkte och käkade glass och åkte hem igen:-).

Ja ja, mycket ska man se......

Väntar nu bara på att torktumlaren ska bli klar så jag kan gå och lägga mig. Är trött och jag vet ju att barnen vaknar tidigt i morgon. Säkerligen för klockan ringer och om inte det så vaknar de garanterat då.

Vi har pratat om att flytta tillbaka till Sverige igen.....Vi har det ju bra här. Men här finns ju ingen lekplats för barnen och för mig är det ju nästan omöjligt att ta mig någonstans. Går ju så dåligt med bussar och nu när det är så halt så kan jag ju inte sätta barnen i barnvagen och gå ut heller. Så när Henrik jobbar så sitter vi ju här inne. Tråkigt. Får se vad som händer. Lutar väl åt att det blir till sommaren i så fall.....

Älskar Henrik och barnen mer än något annat men vi saknar Richard och alla andra där nere. Får se om det blir Lysekil eller Uddevalla. Tror det lutar mer åt Uddevalla-hållet. Men det återstår att se. Älskar ju även min familj, men vi måste ju tänka på barnen. Visst har de behov av att ha sina närmaste runt sig. Men det är ju även viktigt att de får komma ut. De har ju väldigt behov av det.

Ja ja, det kommer ju mer om det senare när det är mer bestämt.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...