08 februari 2012

Blev inget bloggande igår då jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk och var så trött. Hade även besök.

I alla fall så hände det inte så mycket igår. En lugn hemmadag. Ja, vi var en sväng i affären men annars så var det hemma med lek och bus.

William bajsade på toaletten i går kväll :-). Stora killen, blir så stolt. Berömde honom jättemycket och han såg mäkta stolt ut när han såg att han bajsat i toan, och sen fick spola ner:-). Idag har det inte hänt något än. Inget kissande i toan. Kanske ska börja köpa Up and Go till honom nu. Är ju lättare när han ska sitta på toan. Är ju lättare än att hålla på med vanliga blöjor då.

Tittar på How Clean Is Your House nu. Otroligt hur smutsigt folk kan ha det, och speciellt när man har barn. Vi är absolut inga pedanter, men vi ser ju till att det inte ligger massa skräp överallt. Och man dammsuger ju och svabbar golven regelbundet. Ibland oftare med.....Otroligt att de inte städar toaletten och kylskåp.......Nästan så man mår illa när man ser det.

Ja ja, i morgon är det torsdagscafé igen:-). Missade förra veckan då Henrik jobbade och jag inte hade någon möjlighet att ta mig dit. Men vi hade dock jättetrevligt besök av Elise och lille Joakim då:-). Men ser ju på barnen att de behöver komma sig ut lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...