15 januari 2012

Utedag!!!!

Eller utedag och utedag.....Lena kom hit med Jörgen och vi var ute i nära 2 timmar med barnen. De mös. Lena och Jörgen gjorde en snöman och sen så gjorde jag och Lena en snölykta. Det blev jättemysigt:-) Och vi hade det trevligt. Men precis när vi bestämt oss för att gå in så började det regna. Snacka om lagom:-). Har regnat hela eftermiddagen och kvällen, ligger på plussidan på termometern.

Vi har i alla fall sagt att vi någon dag längre frampå åka iväg och göra upp en brasa och ta med korv och varm choklad:-). Blir nog hur mysigt som helst:-) Men först må ju Henrik bli frisk från influensan.

I morgon ska jag åka med Magne och få städat lite i huset som de flyttar från. Måste ju dammsugas och svabbas. Men det tar ju inte för lång tid.

Nu börjar strax en dokumentär ocm dövblinda trillingar på TLC Norge som jag ska titta på. Så det får vara bra med bloggandet för i kväll....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...