14 januari 2012

Ute!

Idag har vi varit ute en sväng med barnen. Blev runt en halvtimme bara då det blev kallt och Vincent blev lite gnällig. Inte så kul att vara liten och inte kunna röra sig så mycket i snön. Men vi åkte till ett dagis och där fick barnen gungat och åkt lite rutchkana:-). Kul tyckte dem:-). Vincent skrattade som bara den då vi satte honom i gungan:-). Han älskar ju det:-). Sen var det hem och laga middag. Fisk med vit sås och potatis. Barnen älskar det.
Henrik gick och lade sig efter maten då han inte mår bra. Influensa i kroppen. Stackarn.

Odd var här och hämtade nyckel då han skulle på årsfest med kören.

Annars så har det varit en dag med lek och bus. Barnen älskar verkligen sin lekhörna nere. Men samtidigt när de tömt leklådorna och lekt en liten stund, så är trappan väldigt kul. Så det gäller att inte släppa dem själva där nere. Måste få försökt att få ordnat något att sätta där nere så de inte går upp. För man kan ju inte sitta och slappna av där nere, man får hela tiden hålla ögonen på dem annars så är de i trappa direkt. William fixar ju trappan bättre och bättre. Men för Vincents del så går det ju inte att låta honom klättra själv där än. Jo, han klättrar ju uppför trappan, men man går ju bakom honom hela tiden.

Vincent somnade vid 19-tiden ikväll och William vid 21-tiden. Gott med lite egentid. Fast egentligen vill man ju att de somnar senast 20:00. Men vad ska man göra när de inte vill somna?....Man låter dem vara uppe en stund till så de inte väcker den andre. Men det blir ju så om William får sova en liten stund på dagen. Räcker ju med 30 minuter efter klockan 12 så somnar han inte i tid om kvällen.

Ja ja, får se vad morgondagen har att erbjuda. Blir nog säkert utgång här utanför en stund så de kan åka lite pulka och William kan springa runt lite i snön.

Och där var Vincent vaken igen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...