09 januari 2012

Tangerudbakken Borettslag

Ja, nu börjar det strax:-). Så otroligt roligt att titta på:-). Handlar om ett gäng med olika handikap i deras vardag och deras boenden. De bor ju in egna lägenheter och klarar sig ganska bra själv. Visst har de ju assistenter. Men det mesta sköter de själva:-). De har vunnit pris för bästa reallity såpa och de får skriva autografer:-).
Ett underbart gäng:-).

Idag har vi varit hemma hos en arbetskompis till Henrik. De hade en liten Tibetansk Spaniel. Han var så god och var framme och pussade på barnen:-). De hade mycket leksaker där som W och V lekte med. Jättetrevligt var det där:-)

Vi åkte hem till mina föräldrar efteråt. Alltid lika trevligt:-). W vill ju inte åka med hem. Han bäddar ner sig i soffan under en filt och låtsas sova och sen bara vinkar han till oss:-). När jag ska försöka ta av honom filten så blir han sur och drar den över sig igen:-). Kul att han trivs så gott där:-). Blir kul när mamma blir starkare så han kan sova över där:-)....Frågan är om han vill komma hem igen då:-).

Mina bröder ska flytta in här på fredag och bo här några dagar innan det blir färdigt i deras nya lägeheter. Blev lite struligt med tiden när huset de hyr såldes. Och självklart så ställer man ju upp på sina bröder. Vi tar in barnen till oss, så får mina bröder ta deras rum så länge. De ställde ju upp och lät oss bo hos dem när vi flyttade upp hit:-). Älskar mina bröder:-) Och W och V tycker ju så mycket om sina morbröder:-). Så det kommer bli bra:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...