19 januari 2012

Så nu ska papporna svartmålas....

Läste i Wendela att papporna kan skada barnen.
Att pappor skulle vara skadliga för barnen låter ju helt sjukt. De är väl inte mer skadliga än mammorna i vissa fall. Tror själv att det går upp i ett. Och varför ska man ta bort den egentiden som de så väl har behov av. Jag vet ju att mina barn har en underbar pappa som bara vill dem väl. Och kan ju absolut säga att här är det han som springer först om barnen skriker. Han bytar blöjor utan problem, han ser till att de får mat och har rena kläder.

Och att barn under 4 år inte skulle få vara ensamma med pappa. Hur ska de då kunna vänja sig vid det. Om ett barn inte varit ensam med pappa någon gång, hur ska det då kunna lita och ty sig till pappa när de fyllt 4. Jag skulle ju aldrig kunna eller vill inte ta från dem den egentiden de har. De behöver ju den.

Kan ju ärligt säga att jag var pappas flicka när jag var liten. Han fick väcka mig om morgonen och byta på mig innan han gick till jobbet. Min mamma fick inte röra mig så tidigt:-). Och jag har då inte blivit stressad av det. Jag kan ju inte stressa upp mig. Det var det någon som sade till mig på en kurs jag gick då det var lite stressigt. Hur gör du för att inte stressa? Jag vet ju inte hur man gör och det hjälper ju inte heller. Man mår ju inte bättre av att stressa upp sig. Mycket bättre är det att bara behålla lugnet i stressande situationer.

Ja ja, det är nog en uppfattningsfråga det där....Jag tror absolut inte att barnen blir stressade av den grunden. Men snarare av allt stress och förväntningar på barn och unga i samhället. Det förväntas för mycket i skolan. De ska prestera bättre än vad de egentligen kan.

Hon har ju inte ens någon statistik att gå tillbaka till. Det är hennes uppfattning efter att ha pratat med läkare och psykologer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...